FB5000

FB5000 je Avisionova nova generacija plošnog A3 skenera. Baziran na CIS (Contact Image Sensor) tehnologiji, skener je mnogo tanji u odnosu na tradicionalni skener s CCD dizajnom.

Sposoban za skeniranje do veličine A3, tanak FB5000 savršeno je prikladan za skeniranje cjelokupnog raspona knjiga, dvije stranice veličine A4 (istovremeno), časopise velikog formata, fotografije i još mnogo toga, sve u sjajnoj boji.

Osim toga, skener dolazi s prikladnom značajkom isijecanja više slika. Pomoću ove značajke na ploči se mogu postaviti različite veličine dokumenata, kao što su fotografije, ID kartice ili posjetnice, a skener može izrezati i stvoriti više slika u skladu s izvornom veličinom dokumenata u jednom jedinom skeniranju.

Kako bi se povećala jednostavnost korištenja, praktična, programabilna značajka omogućuje korisnicima da unaprijed podese devet prilagođenih funkcija za različite potrebe skeniranja. Primjerice, možete poslati svoj sken na devet pohranjenih odredišta, kao što su pisač, e-pošta, mapa ili softverska aplikacija za uređivanje fotografija u PDF, TIFF, JPEG, GIF ili BMP formatu, jednostavnim pritiskom na gumb.

Usporedi

Dodatne informacije

Proizvođač

Tip uređaja

Format

Brzina skeniranja

Tip senzora

Sučelje

Dnevni kapacitet (br. scan/dan)

Možda će vam se također svidjeti…