FB6280E

Avision FB6280E A3 plošni skener knjiga je vaš najbolji alat za digitalizaciju knjiga do veličine A3. S FB6280E možete odmah digitalizirati svoje knjige i pretvoriti ih u popularnu PDF datoteku kako biste je mogli lako čitati u različitim alatima i dijeliti s prijateljima!

Avisionovi skeneri knjiga imaju jedinstvenu konstrukciju s kosim prednjim rubom konstruiranim za smještaj knjiga na način koji sprječava pojavu tamnog, sjenovitog područja u blizini hrpta knjige. Zakrivljeni tekst koji se često vidi u blizini središta također je eliminiran jer ovaj poseban dizajn omogućuje da se stranice rašire na skeneru. Nikada više nećete morati pritisnuti knjigu na skener, koji iskrivljuje skeniranu sliku i potencijalno šteti knjizi.

Opremljen CCD senzorima i optičkom razlučivošću od 600 dpi, može proizvesti visokokvalitetno A3 skeniranje u boji za 4,5 sekunde pri 300 dpi! Avision FB6280E je idealan izbor za poslovne profesionalce koji često moraju skenirati dokumente do A3 veličina. Ti profesionalci uključuju inženjere strojarstva ili dizajnere umjetnosti koji trebaju skenirati inženjerske ili umjetničke crteže.

Skener se može opcionalno opremiti s 50 stranica ADF-a i izvršiti simplex skeniranje.

Usporedi

Dodatne informacije

Proizvođač

Tip uređaja

Format

Brzina skeniranja

Tip senzora

Sučelje

Dnevni kapacitet (br. scan/dan)

Možda će vam se također svidjeti…