Uskoro

MetaMobile 10

Mobilni skener koji skenira bilo gdje i bilo kada

MetaMobile 10 pomiče granice veličine i težine za iznimnu mobilnost, dok pruža glatko skeniranje dokumenata preko cijele stranice. Napajan pomoću računala putem USB kabela, MetaMobile 10 dovoljno je malen da ga možete staviti uz svoje prijenosno računalo i dijeliti svoje dokumente s bilo kojeg mjesta i bilo kada.

Nije potreban kabel za napajanje

MetaMobile 10 se napaja putem USB kabela na računalo. Nisu potrebni eksterni adapter za napajanje i kabeli!

Dvostrani skener prikladan za dokumente i fotografije

Zahvaljujući naprednom ravnom putu papira i tehnologiji obrade slike, dokumenti različitih veličina i težina mogu se skenirati, prikladno izrezati i spremni za upotrebu. Možete skenirati svoje posjetnice, račune, fotografije, fakture, novinske isječke ili dokumente do legalne veličine (14″).

Nije potrebno zagrijavanje, velika brzina skeniranja

Sustav LED rasvjete ne samo da štedi energiju, već mu nije potrebno ni zagrijavanje. MetaMobile 10 je spreman za korištenje čim ga uključite. Također je brz! Za skeniranje dokumenta veličine A4 potrebno je samo nekoliko sekundi.

Skenirajte u oblake putem PaperAira

Naša softverska aplikacija u paketu – PaperAir, pruža vam najlakši i najbrži način za skeniranje, dijeljenje i pretraživanje dokumenata u samo nekoliko klikova. Jednostavnim pritiskom na gumb Skeniraj, skeniranje je dovršeno i slika se može poslati na različita odredišta uključujući e-poštu, pisač i poslužitelje u oblaku kao što su Google Drive, Evernote, Dropbox, Microsoft OneDrive ili FTP. Ono što je najbolje, s ugrađenim OCR (Optical Character Recognition) programom, PaperAir vam omogućuje stvaranje datoteke koja se može pretraživati.

Usporedi

Dodatne informacije

Proizvođač

Tip uređaja

Format

Tip senzora

Debljina, težina papira

Sučelje

Brzina skeniranja

Veličina memorije

Maksimalna debljina dokumenta

Maksimalna veličina dokumenta

Minimalna veličina dokumenta

MetaMobile 10

Preuzmite(810 KB)

Možda će vam se također svidjeti…