Uskoro

MetaMobile 20

Mobilni skener koji skenira bilo gdje, bilo kada.

Dug nešto više od 308 mm i težak nešto više od 530 g., Avision MetaMobile 20 je malen i lagan za spakirati ga u vašu aktovku i omogućuje vam digitalizaciju dokumenata s bilo kojeg mjesta i bilo kada.

Jednostavno skeniranje bez računala

Avision Meta Mobile 20 je jednostavan za korištenje bez potrebe za računalom. Jednostavno umetnite stranicu duljine do 35 cm ili plastičnu karticu debljine do 0,76 mm, skeniranje može odmah započeti i slika se sprema na microSD karticu.

Skeniraj u oblak putem PaperAira

Naša softverska aplikacija koja dolazi s skenerom u paketu – PaperAir, pruža vam najlakši i najbrži način za skeniranje, dijeljenje i pretraživanje dokumenata u samo nekoliko klikova. Jednostavnim pritiskom na gumb Scan, skeniranje je dovršeno i slika se može poslati na različita odredišta uključujući e-poštu, pisač i poslužitelje u oblaku kao što su Google Drive, Evernote, Dropbox, Microsoft OneDrive ili FTP. Ono što je najbolje, s ugrađenim OCR (Optical Character Recognition), PaperAir vam omogućuje stvaranje datoteke koja se može pretraživati ​​samo jednim gumbom.

Pristupite skeniranim slikama putem Wi-Fi ili USB kablom

Možete bežično povezati skener sa svojim računalom ili mobilnim uređajima (Android/iOS) za pristup skeniranim slikama putem internetskog preglednika. Ili možete pristupiti slikama spajanjem skenera na računalo putem USB kabela

Usporedi

Dodatne informacije

Proizvođač

Tip uređaja

Format

Tip senzora

Debljina, težina papira

Sučelje

Brzina skeniranja

Veličina memorije

Maksimalna debljina dokumenta

Maksimalna veličina dokumenta

Minimalna veličina dokumenta

WiFi modul

MetaMobile 20

Preuzmite(853 KB)

Možda će vam se također svidjeti…