ElarScan A1-600KS

ElarScan A1 je skener knjiga prilagođen za brzu i prikladnu digitalizaciju knjiga, časopisa, kataloga, novina, crteža, slika i ostalih dokumenata do formata A1 + u boji, sivim tonovima i crno-bijeloj digitalizaciji. Beskontaktna metoda digitalizacije uklanja mehanički utjecaj na originale osiguravajući njihovu sigurnost.

Glavne značajke ElarScan A1-600KS su prisutnost ravnog sklopivog stakla i ojačane automatizirane kolijevke, koja vam omogućuje nježno pritiskanje originala na staklo s dna kontrolom sile pritiska i skeniranje masivnih originala širokog formata koji teže do 50 kg. Četverosegmentni LED sustav osvjetljenja u stanju je pružiti ujednačeno osvjetljenje i prijenos tekstura i umjetničke značajke originala.

Skener je opremljen profesionalnom 50MP CMOS RGB kamerom, koja omogućuje visokokvalitetnu digitalizaciju s mogućnošću autofokusiranja i automatskog prilagođavanja izvornicima različitih debljina i tekstura. Moguće je fokusirati se na objekte do formata A3 i pristup kontrolnim funkcijama sustava skeniranja u ugrađenom softveru ScanImage.

Usporedi

Dodatne informacije

Tip uređaja

Format

Brzina skeniranja

Tip senzora

Rezolucija

Sučelje

WiFi modul

Način rada

Držač knjige

Proizvođač

Možda će vam se također svidjeti…