ElarScan A2 400(600)R

ElarScan A2-R je skener knjiga sposoban digitalizirati vezane i ravne dokumente formata do A2 + u bilo kojem fizičkom stanju, uključujući nepotpuno otvaranje, zaglavljivanje i druge fizičke značajke koje zahtijevaju pažljivo rukovanje prilikom digitalizacije.

Glavna značajka modifikacije “R” je prisutnost ravnog i “V”stakla s ručnim mehanizmom za podizanje, što omogućuje sigurnu digitalizaciju koja je u potpunosti pod nadzorom stručnjaka.

Dizajn optičkog sustava skenera uključuje RGB senzor koji omogućuje visokokvalitetnu digitalizaciju s opcijom autofokusiranja i automatskog prilagođavanja izvornicima različitih debljina i tekstura. Skener dolazi s dvije mogućnosti optičkog sustava:

ElarScan A2-400KS ima profesionalnu CMOS RGB 24 MP kameru i idealan je za učinkovitu digitalizaciju tekstualnih dokumenata i knjiga dobre kvalitete.
ElarScan A2-600KS ima profesionalnu CMOS RGB 50 MP kameru, koja proširuje mogućnosti korištenja skenera za digitalizaciju grafike, oštećenih dokumenata i tekstova s ​​malim kontrastom.

Usporedi

Dodatne informacije

Tip uređaja

Format

Brzina skeniranja

Tip senzora

Rezolucija

,

Sučelje

Način rada

Držač knjige

Proizvođač

Možda će vam se također svidjeti…