ElarScan A2 400(600)KS

ElarScan A2-KS je skener knjiga za svakodnevnu digitalizaciju knjiga, časopisa, kataloga, novina i raznih vrsta uvezanih i ravnih dokumenata do formata A2 +. Beskontaktna metoda digitalizacije uklanja mehanički utjecaj na originale osiguravajući njihovu sigurnost.

Glavne značajke verzije KS su ravno sklopivo staklo i automatizirana kolijevka koja omogućuje pažljivo pritiskanje originala na staklo s dna uz kontrolu sile pritiska.

Dizajn optičkog sustava skenera uključuje RGB senzor koji omogućuje visokokvalitetnu digitalizaciju s opcijom autofokusiranja i automatskog prilagođavanja izvornicima različitih debljina i tekstura. Skener dolazi s dvije mogućnosti optičkog sustava:

ElarScan A2-400KS ima profesionalnu CMOS RGB 24 MP kameru i idealan je za učinkovitu digitalizaciju tekstualnih dokumenata i knjiga dobre kvalitete.
ElarScan A2-600KS ima profesionalnu CMOS RGB 50 MP kameru, koja proširuje mogućnosti korištenja skenera za digitalizaciju grafike, oštećenih dokumenata i tekstova s ​​malim kontrastom.

Usporedi

Dodatne informacije

Tip uređaja

Format

Brzina skeniranja

Tip senzora

Rezolucija

,

Sučelje

Način rada

Držač knjige

Proizvođač

Možda će vam se također svidjeti…